Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

     A FABA faipari szerszámok hivatalos magyarországi képviseleteként dolgozunk Magyarországon 10 éve. A FABA S.A. lengyel részvénytársaság, mely közel 70 éves múltra visszatekintő faipari szerszámgyártó vállalat, aki csaknem 380 főt foglalkoztat telephelyein.

 

   A FABA Lengyelország legnagyobb és legismertebb faipari szerszámgyártó cége, a világ 40 országába exportál. Termékeink nagy számban kerülnek értékesítésre nyugat Európában, a skandináv országokban, Kanadában, a keleti országokban és a viszonteladói hálózatnak köszönhetően a világ távolabbi területein is. Az elsődleges faipar élén járó orosz, ukrán, lengyel, román és skandináv piacok fontos szereplője a FABA.

 

     Termékeink kivétel nélkül híresek a magas minőségről, szakembereink a magas szaktudásról. A gyártó részlegeink a legmodernebb gépek legkorszerűbb típusaival van felszerelve. A gyártás minden folyamata az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben történik. Jellemzően nagy raktárkészlettel és rövid gyártási határidőkkel, automatizált három műszakos munkarenddel dolgozunk.

 

     Különös erősségünk a körfűrészek, a gyémánt (DIA), a tömör keményfém, a váltólapkás szerszámok, gyalufejek és befogó rendszerek gyártása.

 

     Termékeink:

- gyémánt élű szerszámok: egyenes élű és profilos marók, maró garnitúrák, körfűrészek,

- befogó, rögzítő rendszerek: ISO, HSK, Hydro, Power Lock ...

- HM körfűrészlapok 800 mm-ig,

- HSS és HM beforrasztott lapkás marók,
- váltólapkás marók, gyalukésfejek (hydro, bordás...),

- toldó marószerszámok forrasztott és váltólapkás kivitelben,

- spirál és száras marók, fúrók,

- ablakgyártó garnitúrák, rendszerek

 

Katalógusunk letölthető:

https://faba.pl/fileadmin/katalog/Catalogue_FABA_SA_01_2021_EN.pdf

A katalógus természetesen csak iránymutatás a termékeinket illetően, azok jellege, kialakítása legtöbbször a vevői igények alapján változik, különösen a marószerszámok esetében. Ilyen esetekben keressen bizalommal.

 

Üdvözlettel:

Nyakacska László

+3630/394-0979